Bergmann

Nemzetközi kapcsolat

UHY - Urbach Hacker Young International Limited

Irodánk 2003 óta tagja a UHY könyvszakértő és tanácsadó társaságok nemzetközi szervezetének.

E szervezet elsősorban nemzetközi érdekeltségű cégek munkáját támogatja azzal, hogy helyismeretet és szerteágazó szaktudást biztosít a világ gazdaságilag releváns területein. A londoni központú hálózat 1986-ban alakult. Napjainkban 86 ország 270 üzleti központjában rendelkezik irodával, több mint 7000 alkalmazottjával jelenleg a 20. legnagyobb nemzetközi tanácsadói hálózat. A UHY minden tagja jogilag különálló, független társaság.*

A UHY szakértői szolgáltatásaival az alábbi főbb témakörökben áll ügyfeleink rendelkezésére:

• Nemzetközi üzleti tevékenységgel kapcsolatos kérdések

• Konszernstruktúra

• Ingatlan

• Adó- és finanszírozási kérdések

Amennyiben a szervezetről és annak működéséről további információra lenne szüksége, kérjük, látogasson el a www.uhy.com oldalra vagy keressen minket.

 

*A Bergmann Könyvelő Iroda Kft. / Bergmann Könyvszakértő és Adótanácsadó Kft. (a Társaság) tagja az Egyesült Királyságban bejegyzett Urbach Hacker Young International Limitednek, és része a nemzetközi UHY hálózatnak, amely jogilag független könyvvizsgáló és tanácsadó cégekből áll. A "UHY", a UHY nemzetközi hálózatának márkaneve. Az itt bemutatott szolgáltatásokat Társaságunk nyújtja, nem pedig a UHY vagy annak bármely más tagja. Sem a UHY, sem annak tagjai nem tartoznak felelősséggel a többi tag által nyújtott szolgáltatásokért.